Vabljeni na drugi Legionar Challenge!

6.2.2015

Legionar predstavlja nov trend športnih dejavnosti, ki se pojavljajo v Sloveniji. Gre za šport v kombinaciji teka ter različnih inovativnih ovir po principu vojaškega poligona. Legionar je dogodek, kjer že ime dogodka pove, da gre za fizično in psihično naporen dogodek, kjer je potrebna disciplina, pomoč ostalih pri premagovanju ovir ter jeklena volja. Vse kar posodablja mit o Legionarjih. 
 
Če misliš, da boš kos izzivu, te 31. maja 2015, vabimo v Mostec! Prijaviš se lahko TUKAJ!
 
Mesta se že pridno polnijo. Akcijska cena 13,00 EUR je na voljo do zapolnitve mest, oziroma najkasneje do torka, 10. februarja 2015, zato pohitite s prijavo!
 
Vsak udeleženec prejme majico dogodka Legionar Challenge. Poleg majice vas čakajo tudi darila partnerjev dogodka (obiski vadbenih centrov, praktična darila ... ). Poleg tekaškega dela tekmovanja, bo potekal spremljevalni program. Popestren bo s številnimi nagradnimi igrami, kjer si bodo lahko udeleženci prodobili lepe nagrade.
 
Lani se je dogodka Legionar Challenge 2014 udeležilo 300 udeležencev. Poleg tekaškega dela je na cilju potekal tudi bogat spremljevalni program. Vsak udeleženec je prejel darilno vrečko partnerjev dogodka ter spominsko majico Legionar. Ko so se udeleženci in obiskovalci ob zaključku teka pričeli poslavljati, smo se vsi strinjali, da se ponovno vidimo naslednje leto. Organizator dogodka je udeležencem obljubil, da jih v letu 2015 čaka še veliko težja proga, ki bo prav gotovo preizkusila meje zmogljivosti marsikaterega udeleženca.
 
Več informacij na: legionar.si.
 
Vabljeni tudi na našo Facebook stran: facebook.com/Legionar.Slovenija.
 
Utrinke iz Legionar Challenge si lahko ogledate na povezavi Utrinki Legionar challenge 2014.
 
Se vidimo v Mostecu!
 
Športni pozdrav!
 
Ekipa Legionar
 
 

KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK