Polnjen malancan

Polnjen malancan

13.1.2015

Sestavine:
 
  • 1 velik malancan
  • piščančja prsa (ali kakšne druge beljakovine)
  • cvetača
  • paprika
  • paradižnik
  • bučka
  • čebula
  • česen
  • origano
  • kajenski poper
  • sol
  • jajce
  • kokosova smetana
 
Malancan prerežemo na pol in ga izdolbemo.Zelenjavo in meso narežemo na koščke in stresemo v posodo.  Dodamo začimbe, zmešamo in napolnemo malancane. Pečemo v pečici približno eno uro na 180 stopinj. 20 minut pred koncem razžvrkljamo jajce s kokosovo smetano in polijemo po zelenjavi.
 
Na koncu lahko temperaturo malo povečate. V malancan z nožem naredimo nekaj luknjic, da voda z zelenjave odteka. Če se je med peko nabere preveč, jo lahko odlijemo.
 
Avtorica: Sandra Mestek

Vir: sandrinirecepti.si


KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK