Popečeni kruhki s kodrolistnim ohrovtom

Popečeni kruhki s kodrolistnim ohrovtom

5.6.2014

Sestavine:

  • nekaj rezin kruha (ajdov za brezglutensko varianto)
  • 2-3 večje liste kodrolistnega ohrovta
  • nadrobljen feta sir
  • 2 stroka česna
  • poper
 
Liste ohrovta operemo, zložimo skupaj in jih narežemo na 1 cm debele trakove po širini. Spodnji, debelejši del stebla porabimo pri sočenju. V večjem loncu zavremo malo vode in vanj postavimo bambusov parilnik, v katerega zapremo narezan ohrovt za 3 minute. V opekaču za kruh popečemo rezine kruha, nato pa z odrezanimi stroki česna premažemo-vtremo popečen kruh. Na odišavljenje kruhke s česnom potresemo nekaj trakov ohrovta, čez nadrobimo feta sir ter popramo.
 

KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK