Spomladanska solata

Spomladanska solata

5.6.2014

Sestavine za spomladansko solato:

  • 400 gramov ajdovih testenin
  • 150 gramov mlade špinače
  • 100 gramov rukole
  • 100 gramov suhih paradižnikov (pa ne tistih vloženih)
  • 50 gramov feta sira
  • olivno olje, balzamični kis, sol in poper
     
Testenine skuhamo po navodilu proizvajalca oziroma način al dente. Ko so kuhane jih odcedimo in operemo z mrzlo vodo. Mlado špinačo in rukolo operemo ter osušimo, suhe paradižnike pa narežemo na rezine. V večji skledi združimo testenine, špinačo, rukolo in suhe paradižnike. Začinimo s soljo, poprom, olivnim oljem in balzamični kisom. Vse skupaj dobro premešamo, nato pa serviramo na krožnike z nadrobljenim feta sirom.
 

KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK