11. Športna pomlad 2015

4.5.2015

Festival športa in zabave Športna pomlad tudi letos pripravlja obilo možnosti za športno sodelovanje in aktivno preživljanje prostega časa.

Rezervirajte si deset pomladnih dni in si med 8. in 17. majem 2015 privoščite rekreacijo, s pomočjo izkušenih trenerjev spoznajte različne športe na kratkih tečajih, oglejte si tekmovanja ali pa se tudi sami preizkusite na rekreativnih turnirjih. V tem času si lahko ogledate tudi vrsto zabavnih in športnih prireditev z nastopom plesnih, glasbenih in gledaliških skupin, ki bodo navdušile in razvedrile vsakogar!

Udeležba na večini rekreativnih aktivnosti in tečajih je brezplačna, izkoristite pa lahko tudi športno kartico ugodnosti!

Vabljene vse generacije, posamezniki in družine, športniki, rekreativci in radovedneži, ki bi radi videli, spoznali in poizkusili kaj novega. Zabavali se bodo tudi najmlajši, saj bodo zanje pripravljene delavnice in predstave ter razigrane aktivnosti, osvojili pa bodo lahko tudi športna priznanja

Več informacij na sportnapomlad.si

 


KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK