Legionar Challenge 2015

21.4.2015

Legionarji, ste za nepozabno nedeljo v Mostecu? Po pretečeni progi, premaganih ovirah, presopihanih klancih in opravljenih nalogah ter srečanju s povsem pravimi Legionarji v ciljni areni, bo poskrbljeno za prijetno druženje. Ob odlični hrani in pijači si boste lahko izmenjavali izkušnje ter ugotavljali, katera ovira in zakaj, je bila najtežja. Sodelovali boste lahko v različnih nagradnih igrah in si prislužili lepe nagrade sponzorjev ter pomerili oziroma preizkusili različno športno opremo. Ali pa samo zaplesali ob glasbi, ki jo bo vrtel D.J.

Obljubljamo športni dogodek za vaše telo in dušo. Vabljeni kot tekmovalci ali kot navijači.

KDAJ: V nedeljo, 31. maja 2015

KJE: Mostec - Rožnik, v Ljubljani

PRIJAVNINA: 22 EUR, 21 EUR (študenti) - do najkasneje 30. aprila 2015. Po zapolnitvi mest, oziroma po tem datumu, bo prijavnina višja.

Prijavnina vključuje udeležbo na tekmovanju, majico Legionar Challenge ter praktična darila sponzorjev.

PRIJAVE: legionar.si

Za več informacij pišite na info@legionar.si

O Legionarju

Legionar je nov trend športnih dejavnosti, ki se pojavljajo v Sloveniji. Gre za šport, ki kombinira tek z različnimi inovativnimi ovirami po principu vojaškega poligona. Legionar je celodnevni fizično in psihično naporen dogodek, kjer so potrebni disciplina, pomoč ostalih pri premagovanju ovir ter jeklena volja. Vse kar posodablja mit o Legionarjih.

 


KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK