Ekipa Fitnes.si na lanskoletnem Teku trojk.

Tek Trojk 2015

19.4.2015

Tudi letos vabljeni na Tek trojk, edinstveno tekaško prireditev. Edinstvenost teka in lepo speljana trasa vsako leto privabita več tekačev, ki se med seboj pomerijo na 12,5 ali 29 kilometrov v članski in veteranski kategoriji ter na 3.000 metrov na trasi za osnovne in srednje šole. Posebnost teka je v tem, da mora trojica tekačev (moški, ženske ali mešana ekipa) ves čas teči skupaj, v cilju pa velja čas tistega, ki zadnji preteče ciljno črto. To je tudi rezultat, ki se upošteva kot rezultat trojke. S takšnim načinom tekmovanja želi organizator spodbujati tekače k medsebojni pomoči in solidarnosti, saj šteje čas, ki ga doseže najšibkejši člen trojke, zato mu morata morebiti bolje pripravljena člana ekipe pomagati, ga bodriti in motivirati.

Tek trojk ima svoj štart in cilj na Kongresnem trgu in se bo odvijal v soboto, 9. maja 2015 s pričetkom ob 9.00 za tekače na 12,5 km in ob 9.30 za trojke na 29 kilometrski preizkušnji.

Vabljeni!

Več informacij in prijave na: pohod.si/TekTrojk.aspx


KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK