ONE, fitnes festival, prihaja v Ljubljano!

18.2.2015

Kaj je ONE?

ONE je sinonim za globalni fitnes festival, ki je nastal ob združenju dveh svetovnih velesil s področja športne opreme in skupinskih treningov, Reebok-a in Les Mills-a. Pomeni niz enodnevnih fitnes festivalov, kjer bodo množice trenirale združeno. Festivali se bodo dogajali na različnih koncih sveta, v vseh svetovnih velemestih, tudi sočasno. In ONE prihaja tudi v Ljubljano! Kdaj? 14. marca 2015, Športni center Konex Ljubljana.
 

Komu je namenjen?

ONE je namenjen prav vsem, ki si želijo treninga, doživetja, zabave in druženja. Trening z utežmi ali visoko-intenzivni intervalni trening zanj ter plesni trening zanjo! Lahko tudi obratno, v kakršni koli kombinaciji želite. ONE bo poskrbel za vsakega, še tako zahtevnega športnega navdušenca.
 
Skupaj kot eno, za bolj fit planet!
 

Kako do brezplačne vstopnice?

Zagotovite si svojo brezplačno vstopnico za največji fitnes dogodek v Sloveniji! Do 12. marca na spletni strani lesmills.si/one izpolnite prijavni obrazec in na svojem Facebook profilu delite ONE video in brezplačna vstopnica bo vaša!
 
 

 

Takole pa je bilo lansko leto v Amsterdamu


KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK