Oopsie kruh

Oopsie kruh

17.2.2015

Zelo zanimiv in priljubljen nadomestek kruha za tiste, ki se prehranjujejo po LCHF (Low Carb High Fat) metodi. Kruhke lahko uporabimo za pripravo sendvičev z zelenjavnimi nadevi, ali pa jih uporabimo kot podloge za razne prigrizke. Ne vsebujejo glutena in imajo zelo nizko vrednost ogljikovih hidratov. 
 

Sestavine

  • tri jajca
  • 100 gramov kremastega sirnega namaza
  • 1/2 žličke pecilnega praška
  • ščepec soli
 
Beljake ločimo od rumenjakov in jih stepemo v zelo trd sneg. Med stepanjem dodamo ščepec soli. Rumenjake, kremast sir in pecilni prašek prav tako stepemo z mešalnikom, nato pa vse skupaj počasi s kuhavnico vmešamo v beljake. Z žlico polagamo kupčke na pekač, obložen s peki papirjem. Iz ene mase jih napravimo šest. Pečemo jih v 150 stopinj ogreti pečici 25 minut.
 
Avtor: (Bis)
 

KOMENTARJI

HEY! SPREJMI NAŠE PROTEINSKE PIŠKOTKE

Piškotki ti omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dajo pomembne podatke za izboljšanje spletne strani. Več o piškotkih

OK